Uitzendburo

 


E&P Uitzendburo
is sinds 1994 actief op de arbeidsmarkt en gespecialiseerd in het detacheren van gekwalificeerde vakmensen zoals lassers, pijpfitters, bankwerkers en monteurs. Wij zijn vertegenwoordigd in o.a. de metaalindustrie, voedingsmiddelenindustrie, machine- en apparatenbouw, petrochemische industrie, woning- en utiliteitenbouw en scheepsbouw.

E&P Uitzendburo is één van de drie werkmaatschappijen, die onderdeel uitmaken van de E&P Groep. Wij zijn aangesloten bij de NBBU en zorgen voor een uitstekende dienstverlening binnen de technische branche. 

Om kwaliteit zoveel mogelijk te garanderen stellen wij hoge eisen aan ons personeel. Zo dient elke medewerker in het bezit te zijn van het B-VCA of VOL-VCA veiligheidscertificaat. Alle gecertificeerde lassers maken jaarlijks een lasproef in onze lasschool, dit gebeurt onder toezicht van de keuringsinstanties Bureau Veritas, Lloyds en TÜV. Deze keuringsinstanties stempelen ook de laspassen van onze medewerkers. De laspas is een klein handzaam pasje waarop alle geldige certificaten overzichtelijk staan weergegeven. Onze lassers hebben deze pas altijd bij zich.